Roger Kulmala Kansallismielistä ajattelua

Perussuomalaiset ei ole geneettisesti väkivaltaisen herrakansan puolue

Otsikko voi vaikuttaa erikoiselta, mutta on aiheellinen eilen esitettyjen varsin erikoisten maahanmuuttokeskusteluun ja perussuomalaisiin liittyvien puheenvuorojen takia.

Eilisen päivän ensimmäisen "facepalmin" aiheutti eurokansanedustaja Jussi Halla-aho, joka päivitti Facebookiin seuraavat kuulumiset ECR-europarlamenttiryhmän kokoontumisesta:

Terveisiä ECR:n kokouksesta Kalastajatorpalta. Äskeisessä sessiossa paneeliin kuulunut ja muutenkin sekavia puhunut toimittaja Susanna Turunen (Yle) kertoi kansainväliselle yleisöllemme, että vaimon ja lasten hakkaaminen on suomalaisten geeneissä ja että tämän vuoksi tarvitsemme enemmän maahanmuuttajia tuomaan uutta verta.

Toimittaja Turusen ajattelu on täysin älytöntä. Nykytieteen valossa roduilla ei ole mitään geneettisiä taipumuksia väkivaltaan. Turusen mielestä näyttää kuitenkin olevan esittää mielipiteitä valkoisten heteromiesten rodullisista ominaisuuksista. Jos samanlaisia mielipiteitä esittäisi jonkun muun kuin kansalaisuuden kohdalla kuin suomalaisten, niin huomaisi olevansa hyvin äkkiä käräjillä syytettynä kiihottamisesta kansanryhmään vastaan.

Suomalaiset eivät edes ole kovin väkivaltaista kansaa globaalilla mittapuulla. Joka tapauksessa rodunjalostuksen ehdottaminen ratkaisuksi perheväkivaltaan on täysin absurdia. Mietin, millaisten rotuteorioiden avulla Suomeen osattaisiin saada sellaiset maahanmuutajat, joiden avulla suomalaisten jalostaminen vähemmän väkivaltaisiksi onnistuisi. Oikeastaan tämä osoittaa, minkä tason argumenteilla nykyistä maahanmuutto- ja monikulttuurisuuspolitiikkaa perustellaan.

Eilisen toisesta "facepalmista" on kiittäminen Demarinuoria, jotka kommentoivat perussuomalaisten tuoretta maahanmuuttopoliittista ohjelmaa näin:

Perussuomalaisten herrakansa-ajattelu pelottaa. Mistä suomalaisen yhteiskunnan sisäisen koheesion tuhoutumisesta perussuomalaiset oikein puhuu? Emme tunnusta tätä ajatusta ”oikeasta suomalaisuudesta”. Globaalissa maailmassa, jossa olemme yhä enenevissä määrin vuorovaikutuksessa toisemme kanssa, on monikulttuurisuus ehdoton rikkaus. Se ehkäisee konflikteja pikemminkin kuin synnyttää niitä, sanoo Demarinuorten puheenjohtaja Joona Räsänen.

Demarinuorten kannaotto löytyy tästä: (http://demarinuoret.fi/2015/02/05/demarinuoret-perussuomalaisten-vaalita...)

Perussuomalaisten ohjelmassa ei viitata suorasti tai epäsuorasti herrakansa-ajatteluun, joten Demarinuorten kannanotto, jossa perussuomalaisia rinnastetaan natseihin, on loukkaava. Kannaotto on kuitenkin sen tasoinen, että se haittaa vain tekijöidensä uskottavuutta.

Perussuomalaisten maahanmuuttopoliittinen ohjelma, joka onminusta sisällöltään asiallinen mutta ilmaisultaan ehkä liiankin maltillinen löytyy täältä: (http://www.perussuomalaiset.fi/tietoa-meista/puolueohjelma)

Kannanotossaan Demarinuoret soveltaa monikulttuurisuus-ideologiaa kannattajien käyttämää taktiikkaa, jossa tarkoituksena on demonsoida ideologiset vastustajat natseiksi, jolloin heidän vastustamisensa on moraallinen hyve, ellei jopa velvollisuus. 

Demarinuoret vaatii myös keskustelun käymistä faktojen valossa. Valitettavasti tämä ei järjestöltä onnistu. On totta, että nuoret maahanmuuttajat parantavat Suomen huoltosuhdetta, mutta koska maahanmuuttajien työllistyminen on heikkoa, niin maahanmuuttajien määrän lisääntyminen kasvattaa kestävyysvajetta, joten ainakaan humanitäärisen maahanmuuton lisääminen ei ole ratkaisu kestävyysvajeen aiheuttamaan ongelmaan. Maahanmuuttajien työllisyysaste on alle 50%, kun koko väestön on lähemmäs 70%.

Tässä Turun yliopiston taloustieteen professorin Matti Virenin hyvä kirjoitus aiheesta: (http://www.libera.fi/blogi/eva-maajanmuuttajien-asialla)

Perussuomalaiset ei ole mikään ääripuolue, vaan aidosti suomalaisten etuja ajava puolue. Lopetan kirjoitukseni ECR-ryhmän johtajan Syed Kamallin lausuntoon perussuomalaisista:

 "Olette onnekkaita, kun teillä on perussuomalaisten kaltainen puolue. Olen hyvin huolissani siitä, mitä tapahtuu jos Euroopan valtavirtapoliitikot eivät ala kuuntelemaan ihmisten huolia unionista. Silloin jäljelle jäävät vain ääriliikkeet." (http://www.hs.fi/m/kotimaa/a1423030895619?jako=980afbc4ed8523608657279f5...)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Sen verran sisälukutaitoa peräisin, että jos toimittaja sanoo jonkin olevan suomalaisten geeneissä, hän ei automaattisesti sano jonkin olevan valkoihoisten geeneissä tai ota kantaa kenenkään rotuun.

Nykytieteen valossa ei ymmärtääkseni ole rotuja. Puhutaan populaatioista. Niitä väistämättä on.

Väkivalta taas voi olla suureksi osaksi geneettistä, mutta vain murto-osalla väkivallantekijöistä. Lasten hakkaaminen on melko primitiivinen kasvatuskeino, mutta hyvin tyypillinen ja universaali sellainen. Sitä harjoitetaan ympäri maailman, eikä se ole millään tavalla suomalaiserityinen kasvatuskeino.

Itse asiassa luulen, että jos lasten hakkaamista kasvatuskeinona aletaan tutkia, Suomalaiset vanhemmat eivät ole sen listan kärjessä.

Jos kuitenkin palataan miesten geneettiseen väkivaltaisuuteen, ja siihen, mitä itse olen siitä ymmärtänyt.

1) X-kromosomissa periytyy paljon aivojen ja hermostojen toimintaan vaikuttavia ominaisuuksia.

2) Miehellä on vain yksi x-kromosomi

3) Miehen x-kromosomi periytyy äidiltä

Eli jos haluamme jatkaa YLE:n toimittajan eugeniikkaa pursuvalla visiolla paremmasta maailmasta ja poistaa suomalaisista geneettisen väkivaltaisuuden, YLE olisi hyvä ottaa agendaksi suomalaisten naisten sterilointi ja tuoda tänne vähemmän väkivaltaisista kulttuureista lisää naisia. Miesten lisätty maahanmuutto lähinnä vain laajentaa ongelmaa, sillä suomalaisten naisten geenivirheet eivät enää pysykään "pienessä piirissä".

Toinen, mitä YLE voisi ruveta tekemään, on alkaa lobata sisään tyttösikiöiden abortointia. Tai siis jos tytön isä tai äiti on suomalainen.

Minusta huomattavasti parempi vaihtoehto on kuitenkin tuollaista sontaa suoltavien toimittajien potkiminen pois hommistaan vedoten johonkin vihapuhepykälään tai muuhun. Hän viljelee ajatusta, että on olemassa ihmisiä, jotka ovat geneettisesti alempia kuin muut.

Sitä sanotaan rasismiksi.

Lähde toki on kuulopuheeseen perustava (Halla-aho on kuullut), että tosiasiassa emme tiedä, mitä toimittaja on sanonut.

Käyttäjän jarmokanerva kuva
Jarmo Kanerva

Suomessa on paljon sellaisia paheksuttavia ihmisiä, jotka kalastelevat ääniä ja kannatusta vihapuheilla, mustamaalaamalla ja vihjailemalla vaikkapa rasisteiksi tai väkivaltaisiksi ihmisiksi tai ihmisryhmiksi ilman perusteluja.

Jottei jäisi pelkäksi puheeksi niin esimerkkejä. SDP Razmyar ennusti Halla-ahoa rasistien ääniharavaksi, joka ratsastaa Pariisin terrori-iskulla. Ketä mahtoi tarkoittaa. HA ei ole edes ehdokkaana. Eli 100 % puppua. http://demokraatti.fi/razmyar-ennustaa-halla-ahost...

Razmyar ratsastaa olkiukoilla ja kalastelee vihaisilla puheilla ääniä.

http://www.stara.fi/2010/11/25/paivi-csi-lipponen-...

"Raportin mukaan suunnilleen yhtä useat miehet ja naiset olivat kokeneet väkivaltaa nykyisessä parisuhteessaan;" Poliisille tpauksia tuli n. 4100. Ehkä suomessa on väkivaltainen kulttuuri ja sitä harrastaa kaikki ? Tai muualla prosentit voivat olla jopa korkeampia ?
http://fi.wikipedia.org/wiki/Perhev%C3%A4kivalta

...

Käyttäjän RogerKulmala kuva
Roger Kulmala

Vaihdoin otsikon sanan herrarotu herrakansaan. Tämä oli alkuperäinen tarkoitus ja Demarinuoretkin puhuu kannanotossaan herrakansa-ajattelusta.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Tämä oli alkuperäinen tarkoitus ja Demarinuoretkin puhuu kannanotossaan herrakansa-ajattelusta."

Ovatko demarinuoret väittäneet olevansa herrakansaa? Kuka yleensä on tällaista väittänyt jos ruotsalaisia ja saksalaisia ei lasketa ja jenkkien ylimielisyys sadoista sotavoitoista jätetään omaan arvoonsa?

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen

Turusen jutuissa on tietenkin pielessä ihan kaikki, mutta erityisesti tuo sitkeästi ylläpidetty myytti suomalaisten poikkeuksellisesta väkivaltaisuudesta. Olen tullut vuosien aikana siihen johtopäätökseen, että asialla hekumointi on jotenkin tärkeää Turuselle ja muille. Jos pohjattaisiin faktoihin (voin kaivaa niitä, jos joku kaipaa), ei olisi enää mitään, millä käydä suomalaisten miesten kimppuun. En oikein tiedä muuta, mitä sanoa, sen verran hämmentynyt olen. Koko käsittämätön julkilausuma tuntuu perustuvan vahvasti mutu-tuntumaan ja - kuten todettua - perusteettomaan, ei-faktaperäiseen, mielipiteeseen.

Toimituksen poiminnat